Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

ini tidak adil tidak adil...

...bagiku........ :P

Hai semua..
Cik iyue, memang suka menyanyi.. Tambah2 lagu Yuna, Penakut. Selalu nyanyi lagu nie time kerja malam, masa xde org sgt, memang tidak adil sebab ayu yg kecik ni kena cuci equipment kat kitchen McDonalds tempat ayu bekerja nie.. Firstime memang sedey la kan, nanti dah biasa ok la kot.

Tapi itu xpe lagi, tp ini tidak adil tidak adil kalau budak crew xhormat akak diorg nie. Sabar je la, mentang2 eden kocik bonar, suka hati yo nak buli..huhu... Diorg ingt ayu ni belasan tahun lagi, yela, saiz pun smaller, memang la kan ( maksudnye comel, ahaks).

Pagi tadi ada metting dengan semua shift manager, ramai yang manager baru ceritakan masalah tentang hormat menghormat nie, yela, dah crew buli manager, xhormat la kan. Sabar je la. So manager Kak Suzzy nie ajar la kat kami yang baru nie, dia kata........
/
/
/
/

" Ko hader baju nie?? " haha... :D macam tu lah kak suzzy cakap..hehe

Sekarang ayu tengah serabut nak siapkan MDP. Masih tercari-cari makna penuh, tapi masih xjumpe, hehe..
Ayu kena pergi kelas  kat Petaling Jaya (HQ McD) dalam bulan 4 nie, tapi belum comfirm lagi. Serabut kot nak naik manager nie, macam2 kena tau, macam2 nak follow up.. Bertambah lak dgn crew yg payah benau den nak kobar..huhu.. ini tidak adil tidak adil bagiku,,,huhu :O



Nie lah yg ayu perlu study sebelum masuk kelas, MDP yg fail warna putih tue. Kena submit akhir bulan 3 nie kot!!, fuhhh......:((



Nie time ayu study kalau kat jadual ada tulis "MDP",, adeh, nanti ayu tanya kepada yang pakar yg MDP tu apa ye..hehe.. k bai!!

Nota kakikukudis : Esok dah start double promotion kat McDonalds, so grab lah sebelum stock masih ada, hehe... :D




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

10 comments:

  1. Poyooooooooooooooooooo..huhu :-P

    ReplyDelete
  2. Tahniah... kite suke makan icekrim mekdi. cedaap.=)

    ReplyDelete
  3. @rusman : poyo itu mesti, hehe :P

    @GBM : thanks!! :D sye pun ske makan eskim dan skg dah muak..hehe

    ReplyDelete
  4. org cakap kerja kat McD ni bz kan...

    ReplyDelete
  5. @ yup!! mmg bussy n memenatkan tp best sbb kerja dlm team dan kitorang happy :D

    ReplyDelete
  6. Ecece da muak konon..huhu..happynye keje happynyeee haha..kerja ape yg happyyy..sume kje pnat huhu

    ReplyDelete
  7. yela, im not happy, hehe.. happy sbb ada keje, :D

    ReplyDelete
  8. omo , tebalnya kena study . hehe . gud luck ye :)) cik iyue keje mcD ye . leh laa nk minx free XDD . jokes :)

    ReplyDelete
  9. dah naik pangkat lah nie eh? kawan sekolah aida sekarang dah jadi manager pun kata kerja nie bz tapi sangat2 menyeronokkan kalau satu team tu sekepala :)

    ReplyDelete
  10. Aida Omar : aah, mmg naik pun, skit la.. alhamdulillah :))
    mmg bz n keje xmenentu, kena g midnight tu yg parah :)

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^