Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Lama x hupdate ye :D

Hai semua,
Mesti ramai tertanya-tanya asal la ayu x update blog kan.
Bulan 9 tahun lepas, ayu baru je grad. Alhamdulillah, result yg boleh memuaskan hati. Cuma tinggal nak konvo je dalam bulan 10 tahun nie.. InsyaAllah. So, sapa kata ayu busy dgn paper exam tu bukan lah ye, hehe..
Sebenarnye ayu sibuk dengan kerja. Nak tahu, ayu kerja kat mana?? ok, mesti korang xpercaya, ayu kerja sebagai krew di Mcdonalds.. huhu, gaji yg x berapa sgt, tp memuaskan hati mak abah sebab kerja ni kerja di yg paling dekat dengan rumah.. Hadoi, tp apa leh buat, rezeki ada kat mana2 je kan..:D
Best kerja sebagai krew nie, bukan semua org dapat peluang nak menyediakan makanan segera nie. Korang tau cara masak fries dgn betul? korang tau macamana nak masak daging beger dgn betul? bukan mcm masak beger di pasar malam tu ye, sbb berbeza sgt di Macdonalds nie..hehe.. Yes, ayu da ada pengalaman masak daging beger..hehe, termasuklah posperity beger..:D Ada org cakap, alah kerja krew Mcdonalds nie apa lah sangat kan, gaji ciput la, apa la.. Tapi ni pun cara mencari rezeki yg halal kan.. Xmengapalah, rezeki ayu belum sampai lg.. :D Sekarang, ayu cari pengalaman utk kerja. Xkisah kerja apa, janji halal :D


Abaikan pipi yang macam BigMac !!! waaaa.....:((

Nota kaki : Korang tau, daging Bigmac tu dinamakan ten to one.Rajinlah ke McDonalds....huhu 


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

2 comments:

  1. Nice ") nice ") like :) like :)

    entry yg best n blog yg superb!
    hanya mampu berkate wow!!!!!

    http://sabryoppa.blogspot.com/
    http://shaberry92.blogspot.com/

    nice to meet you..

    p/s : kalau boleh kotak komen ni tukar jadi tetingkap popup okey.. senang sikit nak komen.. nanti ari2 boleh dtg komen entry awak.. ape2 pun nice blog n superb!!

    ReplyDelete
  2. Btw thanks :D
    sorry la, kotak komen tu xleh wat popup ,
    ada sbb tertentu.. hehe.. :D

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^