Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

pre-last day : love moments

Hari nie hari kedua last ayu di Majlis Perbandaran Taiping. Esok tamatlah praktikum ayu selama 4 bulan di bawah Bahagian Hal Ehwal Komuniti dan Sosial :(
Hari nie, abah terangkat ayu a.k.a Encik Roslan belanja ayu mkn kat Hotel Panorama Taiping. 
Ok, first time makan di situ ^^ jom tgk apa yg patut..hehe



Saya duduk depan sebab saya kecik !huhu... 
eyes bug! omg -.-


Kak ina & the geng..alamak, muka kak b xnampak lak..hehe, 
sori disebabkan break mengejut en.lan la nie..hehe



<3


<3<3


Cukup 4 bini..huhu..
Serius org tgk2 pelik.. lantaklah!!


Snap first then makan!!


My menu : Chicken Chop Oriental wiff watermelon juice^^


yeay! ^^


Dah jom kita pulang sambung bekerja..hehe..
Thanks hencik lan ^^

nota dak lesung pipit : teringat mista kacak masa kita makan sesama kat Chicken Rise Shop ke ek?? yg kat Alamanda tu.. sy da lupa..sowi..^^


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Gift From : Cik Cempaka ^^

 

Tadaaa... ayu dapat hadiah dudel dari cik cempaka.. Cumel tak? hehe..
Thanks to cik cempaka sbb buat dudel utk ayu ^^
suke sgt..hehe.. sebelum nie dapat dudel dari mista kacak..
cumel gakcam saya..ewwww..

k bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

iPoh, my first step...

Wah, ni la first time ayu pergi ipoh dgn adik ayu, ryzal.. 
Bukan xpernah g, tp nie la kali pertam g naik bas 'lompat'. Jangan tanya bas tu lompat tu macamana ye...^^
Ayu g ipoh pada hari jumaat lalu, 23hb September 2011. Malam sebelum tu xprepare apa2 yg patut, mcm ion baju ke, siapkan beg dgn barang penting ke kan, malam tu penat tol, balik dari ofis trus g beli tiket kat bustand kamunting, balik2 rumah je, terus terbungkang sebab 2 3 menjak memang kurang sihat.. sampai mista kacak pun di abaikan.. sowi syg :(

Seawal pagi dah keluar dari rumah, sume ahli family (kecuali kakyang, die sek sesi petang) keluar dari rumah, 
yela, adik2 g sekolah, mak g keje, abah sbg drebar..hehe. Abah xberapa sihat, tu pun dia gagahkan nak anta kami ke bustand..erm, sejak abah... (eh, nanti ayu wat entry pasal abah ayu k..hehe)
Jom usya pic2 yg sempat diambil (xsempat nak candid byk2, sebab segan kot..hehe)


 Ni la my bro a.k.a ryzal.. last minit buat kerja, ni la jadinye, kat bustand Medan Kit..^^
Dia tertinggal nak buat Abstrak dgn Penghargaan..fuh, selamat akk dia ada..hehe,


Ni dah sampai Uitm Seri Iskandar, kat kiosk..
Bosan sudah menjular dalam diriku..huhu


Apa lagi, nak menyenangkan diri teramat bosan, suruh/ paksa ryzal tngkp gmbr nie.
 So, muka bosan campur mintak penampar..huhu..
just to say love u : mista kacak!!


Selamat ada angrybird ryzal nie, hape lg, bermuka -muka buku la..weee.....^^
Lepas ryzal dah anta report praktikum ke tangan lecturer beliau, ayu tunggu beliau di Uptown sbb beliau ingin mendirikan solat jumaat..ayat mcm skematul la..hehe.. Pas makan tengahari, kami balik la.. time nak g tunggu bas nak ke Medan kit balik mmg teruk g.i.l.e. Uitm Seri Iskandar mmg fofuler dgn kepanasannya.. sikit lagi ayu nak tumbang..huhu...kuatkan jugak, sbb kalau tumbang mista kacak ada xpe, leh angkat, ni selembik nak angkat, hampeh..haha...^^


Ni dalam bas apa tah, yg warna kuning tu, Ipoh ke Kamunting.. best giler nek bas nie.. tapi yg xbest nye, cepat sgt sampai, xdan ayu nak tido.. tgk beliau tido je la, kang terlepas lak..huhu..
org dalam bas tgk semacam je, yela, dari kecik mmg berdua je, sampaii org kata ' suke tgk hampa dua, nnt nak kawen, ajak lah kenduri ya' huhu.... 
time nie kitorang bau mcm pekasam dah..xtahan sungguh kan dik..? hehe


Ha, ni lah uncle drebar yg xbagi ayu g tandas walaupun 5minit pun..teruk kan, selamat la dekat, kalau jauh, x ke ayu banjirkan bas die tu, baru die tau bertapa saya memerlukan tandas pada masa itu..hehe..
Tammat ^^


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Jom Menyamar






Syarat:
1. Buat entry simple
2. Letak tajuk "Jom menyamar"
3. Copy ice cream kat atas & masukkan dalam entry korang
4. Lukis samaran korang comel-comel
5. Submit link kat entry ini

Tarikh tutup : 23 September 2011

Nasihat utk kalian semua : Jom join sebelum close..hehe^^

Selamat xtutup lagi , ada peluang lg nie..:)
sO, ayu nak menyamar jadi 



/
/
/
/
/
/
/
/


Teeheee, ayu nak menyamar jadi iPhone 4 sebab :
-iPhone 4 tidak mampu ayu miliki...huhu, so menyamar pun jadilah kan..siap warna pink gitu? ada ke? hehe.. ^^

Nota lesung pipit : mista kacak, apa macam??hehe




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

meniti hari.........


Wah, tajuk mcm menanti hari nak bersalin lak...hehe
ni menanti hari utk hantar report praktikum..wah..xlama dah..waaaa :(
hantu yg selalu mempertawakan ayu adalah ryzal a.k.a my brother..tanya ttg report ayu, mesti dia gelak, sebab apa, sebab ayu kata nak wat report, tp byk terpesong ke aktiviti len..huhu.
Doakan ayu kuat utk setelkan masalah nieee.... ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Wordless Wednesday #3


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

my.....kuncu-kuncu ketat



3 pempuan vs 1 lelaki
Korang agak-agak sape menang?? huhu
nota lesung pipit : mata adik beradik len mcm burung hantu...huhu ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

mOm & daD

My daD : Ahmad bin Abd Rahman a.k.a Hasbern mama
My mom : Norlisah binti Ahad a.k.a wife babah 

Semalam cari-cari sijil STPM, jumpe surat nikah kawen mama & babah..huhu.. love them very3 much!!


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

start missing u





sambil layan lagu Mocca : my only one ❤
just for : mista kacak

K Bai ‾ ‿ ⁀ 



Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Sepetang bersama cik iYue




K bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100!

Wah, contest lg !!
Sebelum contest ini mula ditutup, bek ayu cepat2 join..hehe^^
Raya pun sebulan, so kita masih lagi dalam bulan syawal..
So, ayu join contest terhebat nie, sbb apa?? sbb owner die chumel n sgt baik hati sbb
beliau nak bg duit raya rm100..jom join cepat!! klik sini


Ayu sambung slogan ini :
Blog cintairmata menarik, simple tapi penuh dgn content yg sesuai utk pembaca, dari tips bertudung hingga pemakanan dan inilah pertama kali ayu jumpe blogger yg pemurah. ^^

nota lesung pipit : InsyaAllah, rezeki ada dimana2..thanks pada owner, sbb begitu pemurah dan baik hati.. ^^
xrugikan nak buat baik..^^ xbek tolak rezeki tau kawan2..jom reramai join :))

K Bai ^^


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

FUh, penat kot...

Arini aku n the geng di Bahagian Hal Ehwal Komuniti dan sosial kena jaga pameran sempena Menteri Besar Perak turun di Taiping. Bayangkan, semalam baru diorang kata Event nie jadi, apa lagi semalam adalah hari kelam kabut di opis.. Bising bangat n sempat lak bos wat lawak kat kami semua.. Buat lawak apa ayu pun dah lupa, tapi bahagian kami memang enjoy dan teramatlah best. Sebab apa, sebab bos sporting, staf2 yg sempoi, buat lawak, sakit perut sebulan..hehe..

Bos ayu namanya Encik Shahidan, Penolong Pegawai, Encik Musnarizal, Staf2 lain , haaaaaa nak cerita, tempat ayu ada 3 kakak ina, (zuraina, arlina dan harlina) dan 2 wani budak praktikal dan satu ayu..hehe.. dan yg lelaki pula dua Encik Ros, Rosnazi dan Roslan..hehe.. Memang xdijangka kan.. tapi ayu sorang je yg berbeza.. Bos kata sbb ayu ni ayu lebih..huhu.. telebey sudey ^^

Jaga pameran nie selalunya dikendalikan di bahagian kami, macam PRO lah jugak. Ayu dah jaga pameran sebanyak 3 kali iaitu di Kompleks Rakan Muda Kamunting, di Sek Men Dato' Baharuddin dan di R&R batu 2 1/2 di Simpang Taiping. Jaga pameran sambil menerima aduan rakyat. Biasalah, tempat praktikal ayu kan ada unit aduan, so ayu lah handel sumenye nie.. ambik pengalaman.. Ok what.. ^^

Xmau berleter banyak dah, ayu nak korang tgk pic2 masa ayu di pameran tadi.. ^^


Bersama hencik Roslan a.k.a abah pinjam..hehe


Wat keje bersama abah pinjam..^^


Jaga gerai pameran bersama?? korang pikir lah sendiri..huhu

K bai ^^





Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Wordless Wednesday #2


Im Nerd, so? !!! 
k bai (:

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

Start cuak bile.......

Arini ayu tgk Fb, lecturer baru respon soalan ayu?? OMG!!!
Soalan apa ? Soalan ttg tajuk proposal laporan ayu..
waaaaa, nak nages rasanya nie, sebab dah mula cuak nak wat report praktikum nie..
Just 30 muka surat, tp cuak bagai nak rak dah nie.. mula dah rasa cepat sangat masa berlalu, 
sebenarnya ayu dah ajukan proposal nie pada bulan lepas, tp bulan nie baru lecturer aprrove.. then How?? waaa...Ni la cebisan ayu ambil dari Fb ayu.. try tgk tanda hijau tu...




Dr ada bgtau ayu yg Dr lambat apprve sebab dia bz..  So k lah Dr, hope Dr bagi markah lebih lah ye.. hehe.. Cube korang tengok soalan ayu, senang x nak buat report? agak2 kaedah apa yg korang rasa sesuai utk wat kajian nie?? sesape ada cadangan, leh la kongsi bersama k..tQ a lot :)

K bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

" Contest & Give Away by Ceritera Dieyana"


Nampak x, banner atas nie.. kalau nak join contest ni gak, klik la banner nie ^^ upsss tapi utk gugurlz je tau, sebab contest nie utk gugurlz yg pakai shawls je..hehe... Syarat-syarat penyertaan dan hadiah-hadiah yg diberi, leh la usya kat belog sis dieyana nie ye.. hehe.. ^^
So, ayu nak pertaruhkan pic nie ^^


Ni pic masa shooting utk projek advertising ^^


Ni plak pic candid masa ayu study kat library ^^
  • Ok, ayu pakai shalw jenis cotton kedut2 : Simple, mudah dipakai, dan sejuk je pakai shawls nie^^ Ayu leh tunjuk macam2 warna lg dari Shawls House
  • Ayu pakai shawls nie biasa je, first pendekkan shawls bahagian kanan, then pin di bahagian kepala sebelah kiri, berdekatan dgn telinga( bahagian dalam ) then, bahagian kiri (shawls bahagian yg panjang td ) lilitkan di atas kepala dan longgarkan di bahagian dada utk nmpak lengkung. Selepas itu, pin di bahagian bahu dan di tepi bahagian kepala iaitu berdekatan dengan telinga. Dah siap, simlple kan ??hehe.. Ayu syorkan pakailah inner sekali, supaya nmpk lebih kemas.. ^^ 
  • Ayu nak tag 2 rakan blogger iaitu : 
  • cik hanum
  • cik eiyna
So, pada gugurlz di luar sana, sapa nak join contest nie, jom la join sesama ye.. ^^ pastikan anda memakai shawls .. Hope leh la menang, insyaAllah kan, sebab hadiah2nya mmg berbaloi..berbaloi2..heheK bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

"GIVEAWAY Mia's Craft"

Tadaaaaa.....
Ayu kembali lg dengan menyertai GA dari cik Mia's Craft pula.. 
Tujuan cik Mia buat giveaway untuk memperkenalkan blog shop Mia's Craft.
Nak tahu, cik Mia jual apa?? ^^
Blog shop Cik Mia's Craft ini menyediakan barang-barang seperti ::

1) Handphone Strap
2) Keychain
3) Brooch
4) Hair Clip
 

SYARAT - SYARATnya :
  • Follow blog Mia's Craft. (DONE)
  • Buat 1 entry dgn tajuk, "GIVEAWAY Mia's Craft". (DONE)
  • Dalam entry tersebut, masukkan banner yg kat atas nie dan linkkan ke entry nie. (DONE)
  • Berikan cadangan mengenai blog dan barang-barang yang kami boleh sediakan lagi bagi memperbaiki blogshop kami. (DONE)
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang. (DONE)
  • Nyatakan nama referral anda (dari mana anda tahu mengenai giveway nie) (DONE)
  • Tinggalkan link entry anda pada entry ni. (DONE)
Tarikh :

03 September 2011 - 23 Oktober 2011

Cadangan mengenai blog cik mia adalah : 
  • Letak bacground blog yg menarik, yg sesuai dgn barangan cik mia nak jual tu.. pndapat ayu brgn cik mia jual collourful, so xslh kita letak bckground blog yg meriah ckit..^^
  • Body layout kalau boleh letak 2 layout je supaya xserabut.supaya page elements stabil ^^
  • Ayu cadang, kalau blogshop nie,lebih sesuai buatlah Menu Tab (Navigation Bar)supaya blh letak home, items yg dijual, order form, dan lain2 ..
  • Barang yang ayu cadang yang boleh disediakan adalah pencil case yg comel2, beg duit syiling, dan baju yg comel utk anak kucing ^^ (kelakar kan..hehe) 

Jadi ayu nak Tag 3 orang secara random :
 Referral :

Sesiapa nak join, klik banner di atas k ^^ bai....:))

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    Followerku yg ke - 200


    Jeng jeng jeng ^^


     


    Eh eh, ayu dah ada 200 lebey follower.. xperasan follower2 ayu nie.. Blogis ( blogger perempuan ) nie nama samaran si froggie, nama betul belum ayu xpasti lg.. entry kali nie utk promote blog die , walaupun blog dia dah ramai yg follow, tp ayu just nak wat entry utk die.. ni kan blog ayu, sukati ler..hehe.. ^^ Ayu xdpt nak bg gift ke, cenderahati ke, apa ke, just wat entry n doakan setiap blogger ayu dalam keadaan yg sihat dan sejahtera.. ^^ Jom kita kenal cik froggie, kpd yg belum kenal la, kalau dah.. it's ok k^^


    • Ayu kenal cik froggie dari Segmen Jelajah Blog dari cik temoyo
    • Cik froggie yg memang sukakan katak.. comel katak ijo tu ^^ tp dia xmakan katak tau..hehe
    • Fanpage cik froggie yg nie Diari Sri Froggie
    • Emm, cari picture Si froggie, tapi xjumpe..kalau x, leh kita tgk tuan punye blog ye.. hehe ^^
    •  
    if ayu tersalah cakap atau mereka cerita ayu minx maaf k.. hehe, thanks to be my friend ^^, jgn stop bw k..

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    Wordless Wednesday #1

     * heroes of newerth *


    miss thats want ^^

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    Dolu-dolu, time kecik2 nak sgt cepat Dewasa, tp Sekarang...

    Harinie ayu dah mula serabut nak fikirkan cari kerja.. Ayu tahun depan dah masuk 24 tahun k, bukan 14 tahun lg.. Bile di fikirkan balik, bila kita dah dewasa, mcm2 tanggungjawab yang perlu kita fikirkan. Lainlah kalau sebatang kara, hidup just utk diri sendiri. Ayu dah nak habis praktikal, tinggal lagi 3 minggu lagi di Majlis Perbandaran Taiping nie. Pasni nak terus keje, cari duit sendiri.

    -------------------------------------------------------------------------------------
    Ayu dah dapat 'lesen' nak keje tetap, sebab sebelum nie mama mmg bising kalau ayu nak keje. Ayu anak sulung, so susah sikit bagi mereka utk melepaskan ayu berdikari. Tapi Alhamdulillah, lepas ayu dapat smbung study di unibersiti, ayu xdikongkong lagi. Tapi bukan bermakna tidak dikongkong ayu akan buat apa saje. Ayu dapat berdikari dengan baik, Alhamdulillah.. Semua terletak pada diri sendiri, nak jadi baik atau sebaliknya.

    -------------------------------------------------------------------------------------

    Ayu sekarang tengah tension dengan laporan yg belum mula-mula buat lagi nie, sbb kena tggu proposal dari Lect ayu.ermm.. laporan nak dihantar pada 15 Oktober.. hadess. Laporan praktikal nie ada markah dalam menentukan CGPA ayu yg final. Ingtkan boleh start buat dari bulan lepas, tapi xdapat2 jugak.ermmmmmm, lepas fikirkan laporan, nak fikirkan keje pula.. Apa yg ayu takut adalah temuduga. Self-confident ayu memang low giler.. cuak tu sentiasa ada walaupun peramah semacam je ayu nie..hehe.. Korang tau kan kenapa ayu xcited sgt nak kerja?? sebab ayu dah bosan hidup tanpa gaji dan memerlukan aset utk hidup yg lebih terjamin. Nak happy mak ayh n adik2.. dan nak kawen..tehee..

    -----------------------------------------------------------------------------------------

    Ayu tak kisah sebenarnye keje apa, jnj ada benda nak dilakukan dari duk diam tnpa membuahkan aset.hehe.. Belajar 17tahun, tak praktikan apa yg kita belajar, buat apa yek..yedok?? hehe.. Tp dalam pada masa yg sama, rindu nak stdy balik la. Nak wat master.. tp apa yg penting, mesti kena ada aset dulu. InsyaAllah..  Selagi nyawa dikandung badan, mmg ayu nak belajar je wlpn suri rumah, belajar jugak, belajar memasak, mengemas, dan sebagainya..huhu

    nota kaki : Sesiapa tahu keje kosong ke , apa ke..leh bgtauayu k ^^ so, sape ada keje, keje la sebaik mungkin, skrg mmg ssh nak dpt keje..:)



    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    1st GiveAway by Clara

    Selamat Hari Selasa.. ^^
    Skrang di Opis ayu.. Kak ina (staf sini) xguna pc beliau kerana harini ada Mesra Rakyat. So, aku handel di Opis, mike handel Mesra Rakyat di Jabatan Kejuruteraan. huhu.. Tengah blogwalking jab, ternampak GA dari cik Clara daripada cik hira.. So nak menjoinkan diri dalam GA nie..
    Kalau nak tulis entry pun, xde idea nak tulis apa..huhu.. raya pun habis, poket dah kering.huhu



    • Letak blog http://cerytara.blogspot.com/ dekat bloglist korang. (DONE)
    • Like Belog Clara Rella. *Kat bawah post/ kat sebelah sidebar.*  (DONE)
    • Letak tajuk entry : 1st GiveAway by Clara. dan tampalkan header diatas kat entry. (DONE)
    • Linkkan post ke entry Clara (DONE)
    • Tinggalkan comment.(DONE) 
    Tarikh tutup : 5/9/2011 - 30/9/2011.

    So, apa lg.. Jom lah memeriahkan lg GA pertama Clara nie..
    k Bai.. c ya!!

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    Selepas kejadian itu..eh, ayu rasa sebelum kot.. ^^


    Selepas kejadian itu? sebelum? eh apa nie..hehe
    Ni la yg nak story nie, ayu rasa sebelum kot.. kejadian ini berlaku sebelum my mr.kacak datang raya dgn family dia.. Nak tau sapa yg watak2 dalam kejadian nie.. my Mama, my sis, my uncle & ayu. Kejadian ini berlaku dgn topik yg hangat..yaktu 'Kawen' huhu.. Kawen mmg best, seumur hidup kalau nak yg grand2, yg voks2, tp bg ayu, kawen tu adalah pelengkap hidup, hierarki dlm hidup setiap manusia. Nikmat sebenar adalah selepas kawen, itu yg perlu grand2 dgn kasih syg, voks2 dgn kepercayaan dan kaya dgn kebahagian berumah tangga (kalau mama baca nie, mmg suruh ayu kawen cepat)hehe.
    Nak tau, persoalan yg sering watak2 nie timbulkan sebelum kejadian itu...heeee..
    • Belajar masak nie,along oi.. tolong ma masak, kata nak kawen..
    • Bangun lambat, mcmana nak kawen nnt..zzzzzz -.-
    • Bagi keje setahun dua dulu la, baru leh kawen, kalau xde anak xpe (mama nie tlalu jauh fikirannya)
    • Ko dah habis fikir ke nak kawen dgn die.. (soalan cepu emas)
    • Salam kak Fisha nie, nanti ko kawen dia xdtg pdm muke..-.-
    • Keluarga kamu nie da nak ade menantu nie..( nie pakngah ayu ckp )
    • Ko xtkut ke nnt, raya nnt dah xraya dgn kami  (otak adik2 lg advance) 
    Ni persoalan yg sering bermain di kotak fikiran ayu bile fikir ttg kawen
    _____________________________________________________________________
    • Cukup besar ke ayu nak pikul tangungjawab sebesar ini?
    • Mampukah ayu melayari bahtera perkahwinan ini dgn umur muda begini?
    • Adakah ilmu sudah penuh didada utk menjalani kehidupan berumah tangga ini?
    • Layakkah ayu menjadi isteri mr.kacak yg terlalu baik hati?
    • Adakah ayu betul2 sudah bersedia?
    Semua jawapan terletak pada ayu sendiri. Ayu harus menilai yg mana yg baik dan yg mana buruk. Ayu syg mr.kacak kerana dia banyak bersabar dgn perangai ayu dan telah mengubah ayu sebaik mungkin.Kita merancang, dan Allah yg menentukan segalanya.. Yang buruk datang dari ayu, dan yang baik semua dtg dr Allah s.w.t.Doakan kami dimurahkan rezeki k..tQ^^

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    "2nd GiveAway by LyssaSecret"

    Setiap hari kelahiran , kita pasti akan mengingatinya dan inginkan kemeriahan apabila tibanya hari jadi kita. Tarikh lahir begitu sinonim dengan umur kita. Ucapan dan nyanyian sering menjadi kebiasaan bila tiba Hari Kelahiran. 
    So aku nak nyanyikan utk adik lyssa yg comel nie..^^ 

                  " Happy Birthday To You ... Happy Birthday To You ...Happy Birthday To LyssaSecret ... Happy Birthday To You ." 
    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)) 



    Syarat - Syaratnya :
    1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe. Tak paksa :)
    2. Buat seatu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".
    3. Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
    4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry ini.
    5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.

    *Pemenang akan dipilih melalui Random.Org :) 
    Dateline : 10 September 2011 


    GA nie di tag oleh Encik Khairull (=
    Oleh itu aku nak tag 3 rakan blog secara random juga iaitu : 


    (maaf kpd blogger yg di tag, saya baru dlm blog nie, so xkenal sape2 lg.. Kalau xmau ditag, sila bgtau sy k..thanks ^^)



    k bai >.<



    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    Contest Picture Di Hari Raya !




    Pada hari raya ke-4 nie, aku xkemana2.. just lepaking dirumah n blogwalking dgn blog kesayangan aku nie.. tetibe lah plak tgk contest best nie.. sebab time raya je aku sempat cuci mata tgk pic2 cantik2 dekat fb,... cantek2 mengenakan baju raya masing2, tmasuk aku n family..
    So, nak try nasib, aku masuk join contest nie..
    mana tau, kalau2 ada rezeki ari raya..^^


    So, pada sesiapa yg nak join contest nie, just klik banner bawah k..
    Syarat-syarat penyertaan sume ada..just follow je..^^
    tQ for : cik Ieqa


    Follow blog Sarah & Aina Husna (DONE)
    Like fanpage Sarah & Aina Husna (DONE)
    Follow blog sponsor 
    Aku nak letak pic raya tahun nie, tanpa di edit ok..^^


    Letak pic dgn mama, sebab...kasih ibu membawa kesyurga..
    kalau sesiapa nak join contest nie, cepat2 k..sebab :
    Contest Akan Ditutup Pada 25/9 tepat pukul 11:59 P.M

    K bai ^^


    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^