Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Bussy Day

Hari nie, ayu bussy sangat..
Mengalahkan PM ghupenyer.. tapi still ok lagi sebab ada my assistant : ezal my adik la..
Harini ayu pergi take photo ic , ke sekolah lama, dan post office :)
Semua nie angkara nak hantar borang apply kerja lah, yela.. dah grad, xkan nak melepak je kan..hehe..

See my ic photo...
komenlah...hehe...bedak xcukup! gemuk ! mata xmaintain! haiyakkkkk


Hope lepas letak pic ni kat resume, ada gak la org nak terima saya bekerja.. apa kes??!! hehe..
memang, memang ayu dah gemuk!!




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

7 comments:

  1. @Rusman
    mak kata sapu bedak kat gambar tu kalau xpuas hati..huhu

    ReplyDelete
  2. @cart kartika
    hehe... xde la, biasa je.. anda pun comel apa ...weeee :D

    ReplyDelete
  3. dear...lme xupdate... bz ngn exm ye.. ika ada 1 pper je lg left..^^

    http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/01/sejauh-mana-persahabatan-anda.html

    ReplyDelete
  4. ok je aida tgk.. cun, nampak la bersemangat sikit kan..hehe. Wah..Alhamdulillah..dah dapat kerja ea, berkat gambar nie la tu dengan pertolongan dari Allah juga.. hehe

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^