Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Melepaskan rindu :)

Hi semua.. welcome back!!

Dah nak dekat 2minggu rasanya ayu x menjenguk blog ayu sendiri, apatah lagi blog kengkawan lain kan..
Sorry ye, ayu busy menyiapkan report akhir ayu sebelum grad. Ok finally dah grad, tp konvo tahun depan la, sebab ayu ambik praktikum, bukan ambik extra paper, jadi lambat la sikit dari member yang ambik extra paper. Tengok pic mereka semua konvo, terasa terjeles diri ini..hehe.. btw, it's ok la, setelkan perkara yg penting dulu..^^

Minggu lepas, ayu ke UUM, hantar report, xlama pun. Sehari je sana, lepas tu apa lagi gerak la ke Kuala Lumpur. Jumpe mista kacak la sapa lagi. So 6jam lebih dari UUM ke KL. Penat giler duduk menunggu dalam bas tue, yela, lambat sangat nak sampai. Tapi nak cite ayu naik bas Mara Liner dari UUM ke Alor Star, ayu duduk kat tangga. Banyangkan ramai budak2 nak outing masa tue, hari jumaat, biasalah cuti bagi Kedah kan. Dalam hati berdoa je la, dengan 3 beg masa tu, perasaan takut tu hanya tuhan je yang tahu..ermm..

Orait, ayu sampai KL malam, dalam 7lebih mcmtu, hati lak risau sebab mista kacak xdapat nak cari parking kat pudu, memang sesak giler time tu. Biasalah hari jumaat orang balik keje kan. Mista kacak mmg baik, dia tau ayu xmakan dari pagi, dia bekalkan keropok wat alas perut, selalunya roti la kan makanan yang sihat, tp dia tau ayu xsuke roti..hehe.. thanks my dear.. ^^


First sampai, mista kacak bawak g MidValley..kitorang pun xterjangka nak sampai situ..hehe..
patung tu berharga 49.90 hinggit..xberbaloi kot..


Ayu minat cawan nie, 19.90 hinggit, berbaloi-baloi..heee



Pastu makan pizza lak, heee...



Chicken Suprume nice :)



Ni lepas pergi Majlis Perperiksaan Malaysia, ambik sijil stpm, hilang kot..hehe


Shoot lagi,...



dan lagi...hehe



Hari ke second last keluar, hehe... at McD la apa lg..^^
       

Wiff insan tersayang, rindu dia kembali ^^ Thanks for everything sayang :)




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

1 comment:

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^