Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Start cuak bile.......

Arini ayu tgk Fb, lecturer baru respon soalan ayu?? OMG!!!
Soalan apa ? Soalan ttg tajuk proposal laporan ayu..
waaaaa, nak nages rasanya nie, sebab dah mula cuak nak wat report praktikum nie..
Just 30 muka surat, tp cuak bagai nak rak dah nie.. mula dah rasa cepat sangat masa berlalu, 
sebenarnya ayu dah ajukan proposal nie pada bulan lepas, tp bulan nie baru lecturer aprrove.. then How?? waaa...Ni la cebisan ayu ambil dari Fb ayu.. try tgk tanda hijau tu...




Dr ada bgtau ayu yg Dr lambat apprve sebab dia bz..  So k lah Dr, hope Dr bagi markah lebih lah ye.. hehe.. Cube korang tengok soalan ayu, senang x nak buat report? agak2 kaedah apa yg korang rasa sesuai utk wat kajian nie?? sesape ada cadangan, leh la kongsi bersama k..tQ a lot :)

K bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

5 comments:

  1. All the best in your report. Jangan risau, refer dengan Dr selalu and don't harap fb untuk communicate. Use other medium.

    Maaf xdapat bagi tips untuk tajuk tu, it's not my area...All the best again.

    ReplyDelete
  2. @SimplySeoul
    thanks for your advise.. doa me can do it until i finish my report..
    so k about tips, ur advise pun dah ckup..weee,,,^^

    ReplyDelete
  3. xbt report tiap2 ari kew??
    eheheh
    adik dulu bt report ari2..xtgl law tiggl nk igt blk..adohhhh hehehe

    pasny lgy 2 taun nk ptcal lgy kli ke2 hehe

    ReplyDelete
  4. @ade2mama
    ni laporan praktikum lah..lain skit, kena wat skop kajian sendiri, berkait dengan kos, tu yg susah skit..

    laporan harian tu dah buat dah

    ReplyDelete
  5. Aishhh... dah lama dah tak buat report research ni. dah macam mana la gaknya bentuk?

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^