Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

pre-last day : love moments

Hari nie hari kedua last ayu di Majlis Perbandaran Taiping. Esok tamatlah praktikum ayu selama 4 bulan di bawah Bahagian Hal Ehwal Komuniti dan Sosial :(
Hari nie, abah terangkat ayu a.k.a Encik Roslan belanja ayu mkn kat Hotel Panorama Taiping. 
Ok, first time makan di situ ^^ jom tgk apa yg patut..hehe



Saya duduk depan sebab saya kecik !huhu... 
eyes bug! omg -.-


Kak ina & the geng..alamak, muka kak b xnampak lak..hehe, 
sori disebabkan break mengejut en.lan la nie..hehe



<3


<3<3


Cukup 4 bini..huhu..
Serius org tgk2 pelik.. lantaklah!!


Snap first then makan!!


My menu : Chicken Chop Oriental wiff watermelon juice^^


yeay! ^^


Dah jom kita pulang sambung bekerja..hehe..
Thanks hencik lan ^^

nota dak lesung pipit : teringat mista kacak masa kita makan sesama kat Chicken Rise Shop ke ek?? yg kat Alamanda tu.. sy da lupa..sowi..^^


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

4 comments:

  1. uih..mkn kt otell..heh..ayamas kot kt alamanda tu..he..bile nk dtg lg..hee..miss u xD

    ReplyDelete
  2. @Rusman
    nak dtg sgt, tggu tau..hee..
    miss u too ^^

    ReplyDelete
  3. emm bestnyr makan2 sama family...

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^