Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Jom Menyamar






Syarat:
1. Buat entry simple
2. Letak tajuk "Jom menyamar"
3. Copy ice cream kat atas & masukkan dalam entry korang
4. Lukis samaran korang comel-comel
5. Submit link kat entry ini

Tarikh tutup : 23 September 2011

Nasihat utk kalian semua : Jom join sebelum close..hehe^^

Selamat xtutup lagi , ada peluang lg nie..:)
sO, ayu nak menyamar jadi 



/
/
/
/
/
/
/
/


Teeheee, ayu nak menyamar jadi iPhone 4 sebab :
-iPhone 4 tidak mampu ayu miliki...huhu, so menyamar pun jadilah kan..siap warna pink gitu? ada ke? hehe.. ^^

Nota lesung pipit : mista kacak, apa macam??hehe




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

8 comments:

  1. haha ni tul comey ni..rajin tol..g la keje grafik designer byk je kosong..haha

    ipong ni ada gigi..dia gigit org tak? xD

    ReplyDelete
  2. @Rusman
    grafik designer??namo..singger nak la..hehe...
    gigit? aah, klu salah guna dia ggit la..hehe

    ReplyDelete
  3. haiii...

    alalala..comelnyer i phone 4 tu

    sukerrr,,thanks join ek ^__^

    ReplyDelete
  4. @DoodleLicious
    suke? ambiklah..free je..huhu
    ur welcome dear.. ^^
    ni pun penat minx idea dari mak, abah, adik2, mista kacak pun..huhu..
    tp nie idea sendiri..^^

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^