Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

"GIVEAWAY Mia's Craft"

Tadaaaaa.....
Ayu kembali lg dengan menyertai GA dari cik Mia's Craft pula.. 
Tujuan cik Mia buat giveaway untuk memperkenalkan blog shop Mia's Craft.
Nak tahu, cik Mia jual apa?? ^^
Blog shop Cik Mia's Craft ini menyediakan barang-barang seperti ::

1) Handphone Strap
2) Keychain
3) Brooch
4) Hair Clip
 

SYARAT - SYARATnya :
  • Follow blog Mia's Craft. (DONE)
  • Buat 1 entry dgn tajuk, "GIVEAWAY Mia's Craft". (DONE)
  • Dalam entry tersebut, masukkan banner yg kat atas nie dan linkkan ke entry nie. (DONE)
  • Berikan cadangan mengenai blog dan barang-barang yang kami boleh sediakan lagi bagi memperbaiki blogshop kami. (DONE)
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang. (DONE)
  • Nyatakan nama referral anda (dari mana anda tahu mengenai giveway nie) (DONE)
  • Tinggalkan link entry anda pada entry ni. (DONE)
Tarikh :

03 September 2011 - 23 Oktober 2011

Cadangan mengenai blog cik mia adalah : 
  • Letak bacground blog yg menarik, yg sesuai dgn barangan cik mia nak jual tu.. pndapat ayu brgn cik mia jual collourful, so xslh kita letak bckground blog yg meriah ckit..^^
  • Body layout kalau boleh letak 2 layout je supaya xserabut.supaya page elements stabil ^^
  • Ayu cadang, kalau blogshop nie,lebih sesuai buatlah Menu Tab (Navigation Bar)supaya blh letak home, items yg dijual, order form, dan lain2 ..
  • Barang yang ayu cadang yang boleh disediakan adalah pencil case yg comel2, beg duit syiling, dan baju yg comel utk anak kucing ^^ (kelakar kan..hehe) 

Jadi ayu nak Tag 3 orang secara random :
 Referral :

Sesiapa nak join, klik banner di atas k ^^ bai....:))

    Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

    4 comments:

    apa nak nak dikata tue^^
    cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
    tQ a lot .. nice to be your friend^^