Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

FUh, penat kot...

Arini aku n the geng di Bahagian Hal Ehwal Komuniti dan sosial kena jaga pameran sempena Menteri Besar Perak turun di Taiping. Bayangkan, semalam baru diorang kata Event nie jadi, apa lagi semalam adalah hari kelam kabut di opis.. Bising bangat n sempat lak bos wat lawak kat kami semua.. Buat lawak apa ayu pun dah lupa, tapi bahagian kami memang enjoy dan teramatlah best. Sebab apa, sebab bos sporting, staf2 yg sempoi, buat lawak, sakit perut sebulan..hehe..

Bos ayu namanya Encik Shahidan, Penolong Pegawai, Encik Musnarizal, Staf2 lain , haaaaaa nak cerita, tempat ayu ada 3 kakak ina, (zuraina, arlina dan harlina) dan 2 wani budak praktikal dan satu ayu..hehe.. dan yg lelaki pula dua Encik Ros, Rosnazi dan Roslan..hehe.. Memang xdijangka kan.. tapi ayu sorang je yg berbeza.. Bos kata sbb ayu ni ayu lebih..huhu.. telebey sudey ^^

Jaga pameran nie selalunya dikendalikan di bahagian kami, macam PRO lah jugak. Ayu dah jaga pameran sebanyak 3 kali iaitu di Kompleks Rakan Muda Kamunting, di Sek Men Dato' Baharuddin dan di R&R batu 2 1/2 di Simpang Taiping. Jaga pameran sambil menerima aduan rakyat. Biasalah, tempat praktikal ayu kan ada unit aduan, so ayu lah handel sumenye nie.. ambik pengalaman.. Ok what.. ^^

Xmau berleter banyak dah, ayu nak korang tgk pic2 masa ayu di pameran tadi.. ^^


Bersama hencik Roslan a.k.a abah pinjam..hehe


Wat keje bersama abah pinjam..^^


Jaga gerai pameran bersama?? korang pikir lah sendiri..huhu

K bai ^^





Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

2 comments:

  1. ha..kain alas meja tu sama ngn baju haha...muke wat keje nk bekerut jee..hihi...

    ReplyDelete
  2. alah, time tu xtau lak yg kena g jg booth, alasan sakit perut xmenjadi..huhu
    berkerut ok dari bermuncung,,hehe

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^