Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Followerku yg ke - 200


Jeng jeng jeng ^^


 


Eh eh, ayu dah ada 200 lebey follower.. xperasan follower2 ayu nie.. Blogis ( blogger perempuan ) nie nama samaran si froggie, nama betul belum ayu xpasti lg.. entry kali nie utk promote blog die , walaupun blog dia dah ramai yg follow, tp ayu just nak wat entry utk die.. ni kan blog ayu, sukati ler..hehe.. ^^ Ayu xdpt nak bg gift ke, cenderahati ke, apa ke, just wat entry n doakan setiap blogger ayu dalam keadaan yg sihat dan sejahtera.. ^^ Jom kita kenal cik froggie, kpd yg belum kenal la, kalau dah.. it's ok k^^


  • Ayu kenal cik froggie dari Segmen Jelajah Blog dari cik temoyo
  • Cik froggie yg memang sukakan katak.. comel katak ijo tu ^^ tp dia xmakan katak tau..hehe
  • Fanpage cik froggie yg nie Diari Sri Froggie
  • Emm, cari picture Si froggie, tapi xjumpe..kalau x, leh kita tgk tuan punye blog ye.. hehe ^^
  •  
if ayu tersalah cakap atau mereka cerita ayu minx maaf k.. hehe, thanks to be my friend ^^, jgn stop bw k..

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

10 comments:

  1. amboiii..ramainxer follower dxe kan.. :)

    ReplyDelete
  2. congrat dear^^ nti ckup 300 plak ye..

    jemput bce entry terbaru ika..^^

    ReplyDelete
  3. tahniah...dah sampai 200...teruskan usaha...moga mendapat follower yang setia dengan kamu...

    ReplyDelete
  4. heeheh..da 200 ye..
    aku jew ckit lgy sob3..heeh

    adiah tu bdak tu xde kew:P

    ReplyDelete
  5. @owgdye_1991 baru 200, insyaAllah hari2 kn bw lg..hehe

    ReplyDelete
  6. @cart kartikainsyaAllah k.. sis dtg baca entry kamu.. ^^

    ReplyDelete
  7. @ade2mama ayu bukan org kaya lahh, cukuplah doa dan entry xseberapa..^^

    ReplyDelete
  8. hye! 216 thanx ya! hit u back..soe lambat..tergendala dengan raya..hahaah..salam kenal!

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^