Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Contest Picture Di Hari Raya !




Pada hari raya ke-4 nie, aku xkemana2.. just lepaking dirumah n blogwalking dgn blog kesayangan aku nie.. tetibe lah plak tgk contest best nie.. sebab time raya je aku sempat cuci mata tgk pic2 cantik2 dekat fb,... cantek2 mengenakan baju raya masing2, tmasuk aku n family..
So, nak try nasib, aku masuk join contest nie..
mana tau, kalau2 ada rezeki ari raya..^^


So, pada sesiapa yg nak join contest nie, just klik banner bawah k..
Syarat-syarat penyertaan sume ada..just follow je..^^
tQ for : cik Ieqa


Follow blog Sarah & Aina Husna (DONE)
Like fanpage Sarah & Aina Husna (DONE)
Follow blog sponsor 
Aku nak letak pic raya tahun nie, tanpa di edit ok..^^


Letak pic dgn mama, sebab...kasih ibu membawa kesyurga..
kalau sesiapa nak join contest nie, cepat2 k..sebab :
Contest Akan Ditutup Pada 25/9 tepat pukul 11:59 P.M

K bai ^^


Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

6 comments:

  1. 1stttttttttttttttttttt..yeayy..cumil2 xD

    ReplyDelete
  2. thanks dear.. u pun comel ^^
    suke la tu..hehe

    ReplyDelete
  3. owhhh law contest kasih ibu bwh kesyurga ye huuu:P
    mak dgn anak cm sme bye jew..
    22 nmpk mude jew:)

    ReplyDelete
  4. ade2mama : yeke..thanks..amalkan makan ulam2 n sentiasa senyum ( jgn senyum xbertempat udah le) hehe..^^

    ReplyDelete
  5. wa..nice2..gudluck ye..
    jum join entry raya

    http://cartiecacloset.blogspot.com/2011/09/segmen-blogwalking-entry-raya.html

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^