Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

" Contest & Give Away by Ceritera Dieyana"


Nampak x, banner atas nie.. kalau nak join contest ni gak, klik la banner nie ^^ upsss tapi utk gugurlz je tau, sebab contest nie utk gugurlz yg pakai shawls je..hehe... Syarat-syarat penyertaan dan hadiah-hadiah yg diberi, leh la usya kat belog sis dieyana nie ye.. hehe.. ^^
So, ayu nak pertaruhkan pic nie ^^


Ni pic masa shooting utk projek advertising ^^


Ni plak pic candid masa ayu study kat library ^^
  • Ok, ayu pakai shalw jenis cotton kedut2 : Simple, mudah dipakai, dan sejuk je pakai shawls nie^^ Ayu leh tunjuk macam2 warna lg dari Shawls House
  • Ayu pakai shawls nie biasa je, first pendekkan shawls bahagian kanan, then pin di bahagian kepala sebelah kiri, berdekatan dgn telinga( bahagian dalam ) then, bahagian kiri (shawls bahagian yg panjang td ) lilitkan di atas kepala dan longgarkan di bahagian dada utk nmpak lengkung. Selepas itu, pin di bahagian bahu dan di tepi bahagian kepala iaitu berdekatan dengan telinga. Dah siap, simlple kan ??hehe.. Ayu syorkan pakailah inner sekali, supaya nmpk lebih kemas.. ^^ 
  • Ayu nak tag 2 rakan blogger iaitu : 
  • cik hanum
  • cik eiyna
So, pada gugurlz di luar sana, sapa nak join contest nie, jom la join sesama ye.. ^^ pastikan anda memakai shawls .. Hope leh la menang, insyaAllah kan, sebab hadiah2nya mmg berbaloi..berbaloi2..heheK bai ^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

9 comments:

  1. cutenye...
    aloloh...

    hahaha...
    good luck ek...

    nnt dah menang dtg la pinang sy ye..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. gud luck sis^^
    suka tgk pic yg 1st tuh.santekk~ :)

    ReplyDelete
  3. gugurls je?.. Boboy cam Abe tgu nengok keputusan je ler..

    ReplyDelete
  4. Hyep dear.. Yana dtg wat penilaian sekali lagi.. hee.. Gud luck. :)

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^