Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

"2nd GiveAway by LyssaSecret"

Setiap hari kelahiran , kita pasti akan mengingatinya dan inginkan kemeriahan apabila tibanya hari jadi kita. Tarikh lahir begitu sinonim dengan umur kita. Ucapan dan nyanyian sering menjadi kebiasaan bila tiba Hari Kelahiran. 
So aku nak nyanyikan utk adik lyssa yg comel nie..^^ 

              " Happy Birthday To You ... Happy Birthday To You ...Happy Birthday To LyssaSecret ... Happy Birthday To You ." 
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)) 



Syarat - Syaratnya :
1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe. Tak paksa :)
2. Buat seatu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".
3. Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry ini.
5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.

*Pemenang akan dipilih melalui Random.Org :) 
Dateline : 10 September 2011 


GA nie di tag oleh Encik Khairull (=
Oleh itu aku nak tag 3 rakan blog secara random juga iaitu : 


(maaf kpd blogger yg di tag, saya baru dlm blog nie, so xkenal sape2 lg.. Kalau xmau ditag, sila bgtau sy k..thanks ^^)



k bai >.<



Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

6 comments:

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^