Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Followerku yg ke - 100


Sebelum kita semua berbuka puasa, aku nak wat entry nie... ^^
Alhamdulillah, follower aku dah bertambah...tahniah kepada follower aku yg ke - 100 nie, 5bulan 3minggu 3hari tunggu akhinya berjaya juga.. sebelum2 nie xsempat nak blogging sbb bz dgn last sem....:))

Tahniah kepada pemenang yg ke-100,
jom kite usya, sape la die ye..hehe





p/s : Hadiah kepada follower nie tunggu saya belanja raya ke-3 nanti k..hehe, berblogging hanya hobi masa lapang aje...^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

5 comments:

  1. hye..blog awk cute...folo me bck ya..tx :)

    ReplyDelete
  2. kiutnye belog awk ni eee kiut nye kiut nye..lul...

    ReplyDelete
  3. siti : terima kasih... ^^saya akan follow u back :))



    rusman ; heee...jeles la tu :))

    ReplyDelete
  4. tahniahhhhh!
    asl lpas rye?
    bt la jamuan buke sme2:P

    *cm aku plax yg dpt:p

    ReplyDelete
  5. ada2mama : die jauh nak belanje..hehe

    nanti raya senang belanje kuih tat..hehe

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^