Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Dedikasi utk adik aku a.k.a Mat Ryzal..huhu



 Holaaaa.... walaweh...huhu

Lepas lepak2, blogwalking time boring di ofis , aku ternampak tutorial buat doodle..menarik kan, usya sini meh Nanad Hasnan... Lepas percubaan banyak kali, ini lah hasilnye..jangan ketawa besar k..huhu.
.
.
.
.
hasilnya setelah belajar ^^


 From : Yana..cute..thanks adik yana^^

Dedikasi utk adik aku sebab die keje teruk arini, kene wat ubah suai ofis die..huhu..^^ Time ni tgh dgr lagu raya, dalam hati entahla, suka ke , happy ke, sedih ke nak raya nie..huhu...bye!!

p/s: Mr kacak, Adobe photoshop mcm best je waktu nie..software gane nak dapatkan ye..waaaaa..nak photoshop..:((wat masa nie, laptop ezal jd mangsa..huhu




Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

7 comments:

  1. wah bestnye men doodle....cute laa!~ hehe

    ReplyDelete
  2. huhu, cute apanye..buruk..hehe..
    men la dgn doodle,. best!! :))

    ReplyDelete
  3. uhuhu..hoyeiii photoshop tu:P...uhuh..download la:)..best glew law da taw cmne nk gne ..aku da smpai jdy bosan da uhuhuh..*poyo gilo:P..

    tu bwu ofis..
    next time ubah plax..tok rayo:P
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. comel la ^^ tapi awat monyok jaa tu? hehe..ce senyum sikit :) hehe

    ReplyDelete
  5. smart2.. lukis bdn lak. Hehe.

    ReplyDelete
  6. nanad : monyok sebab xjadi.. ada yg dah jd, tp kat pc ofis, nnt kte post..huhu

    fikri : badan susah skit, tp i will try k..huhu

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^