Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Student oh Student ^^

Aku masih student IPT...
Walaupun lagi sebulan setengah nak check -out dari hotel unibersiti aku nih...
Tengah duk serabut memikiorkan esemen yg berlambak2 lagi.. bila masa nak stdy pun aku xtau..
Haih, oh mame..... esemen group nie yg paling menyampah, lambat benau mcm siput ba alif ba ya jeh!
Dalam duk kalut memikior dan menyetelkan pasal esemen group nie.. ada lak program luar kampus yg aku rasa mcm hangin je sbb duit kena keluar dari poket walaupun dah terlalu kering ketandusan.. hahaktuih....:(

Aku masih student IPT...
Kalau xtumbuh jerawat , xsah itu student ipt..yoyo or je aku nie..
sebab banyak nak kena pikir... otak itu aset pentingye, jgalah dgn baik.. ^^
Dah nak dekat final ni, datang lah penyakit kemalasan aku dan kemurungan yg semakin memuncak...
Mula lah tidor tah kemana, makan tah kemana.., sume dah xkena.. duk pk nak stdy je nih dan duk pk nak habis final exam..tu ja..haih..mak, kawen aku cpt..haha ^^
Dah2, mesti bosan kan dengar aku berleter?? meh kita usha pic nie

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tadaaaaaaaaaaaa..............^^



Walaupun nampak mcm still xkemas jugak, tapi aku comfortable.. im happy now !!..
Boleh lah berfikir secara waras skit..hehe ^^ tadi bukan xwaras ye, cume serabut ajer......
okeh nak cite pasal meja stdy aku nie.. jOm !!!
*

*

*

*

*
  1. Buku2 pinjam dari library.. dari awal sem ritu pinjam, xpulang2 lg..bukan rajin, tp malas mengantor balik ke library..so keje aku, kena alert dgn tarikh renew..kalau x, kena denda...done ^^
  2. Speaker mesti ada , sbb kalau makan kt bilik aku kena tgk movie..so sound die best la skit ^^
  3. Segala notes kat softboard mmg padat sebab aku jenis cepat lupa, so kena tepek ( tampal ) benda2 penting kat sofboard tu supaya aku xnyanyok, ttbe terlupa..^^
  4. Laptop wajib berada di situ, xpun di atas katil ..hehe
  5. Losyen badan vaseline pun wajib, sebab kulit aku kering dan mmg bermasalah, so letak la atas meja, senang nak gapai ( ambik ), kalau x , jgn harap aku nak pakai..
  6. Lastly bunga ros tue aku beli sbb group aku kena kumpul dana nak ke KL, so aku kena lah gak menyumbang skit... hehe.. so DONE..
p/s : Nie lah aku, kalau bussyyyy sangat mmg xterkemas lah meja stdy aku nie.. hehe..meja stdy la tempat aku lepak, time bosan, bussy n lazzyy (faceboking lah ) huhu ^^
Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

0 org cakap belakang (::

Post a Comment

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^