Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

BF : stand for Boyfriend je ke??

Assalammualaikum..teheee...
Saje bosan2 wat lah entry nie. Tengahari tadi ada presentation..wahh..memang hebat sebab ketua je yg kedepan utk present. Aku sekadar beri perhatian je..huhu..Alhamdulillah, xlah serabut kepala hotak aku nie..
Duk bek fokus 101% tetibe lak bf aku kol, suara bagai nak gah..nak cerita something mcm best wonderland lah. Dengar suara bf aku , wahh rindu lak kat die..haih =.=' Lepas mandi tetiba aku teringat nak tulis entry nie, sebab aku masih fikir, apa lah yg bf aku ni nak cerita kat aku ek tengahari tadi.. tetibe sayu lak sbb xlayan die ( dlm kelas, hormat lecturer beb, sbb tu xdpt nak lyn kol die )..  tp aku tgh excited nih sbb dapat wat praktikal sama2 dgn bf aku di company yg sama..yebaaa..andreee...!!!! Ha , nak tgk pic kitorang masa kecik2 dulu..??nie la bf aku..sayang ketat2 !!!
*

*

*

*

*

*

*

*

*
Sampai lah ke besor nih..hehe ^^
*

*

*


p/s : sesuaikan kami??hehe,, love my bf & 2 gf... syg korang ketat2...miss u guys...^^

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

0 org cakap belakang (::

Post a Comment

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^