Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Reward fOr my mOm & daD ^^

Alhamdulillah... The first word should I say ^^
29 March 2011 adalah hari bersejarah bagi aku, might be lepas ni hari bersejarah ( grad & kawen ) huhu^^
i gOt big reward fOr my family.. lOvely family.. :) Ini lah segala pahit lelah yang telah aku lalui utk sampai ke tahap ini. Aku bersyukur walaupun dalam semester yang terakhir, aku dapat juga reward sepeti ini utk mama & babah aku... i hOpe this not for last time, but first stage..

Sebelum masuk ke semester akhir nie, aku sgt excited nak cek result aku pada semester 5/2010. Alangkah terkejutnya aku dgn result aku.. Alhamdulillah..time tu kat rumah, aku menjerit sekuatnya2, dgn tangan menggigil. Mak aku pun terharu gila.. syukur sgt2 sebab Allah s.w.t telah memberikan rezeki buatku dan parents aku.. Maknanya anak mama dari UUM dan UITM memperoleh kejayaan serentak..
Alhamdulillah....^^

*

*

*

*

*

*


Excited nie.. Mama & babah.. tgk anakmu yg tersenyum ayu ini..hehe^^

*

*

*

*

*

Orang semua dah blah dari dewan, aku sempat posing..mesti!! hehe ^^

*

*

*

*

*


Wif rumet, dia dean list utk kos bachelor of social work managment, aku dean list utk kos bachelor of communication ^^


p/s : Berusaha dan tawakal itu adalah penting.. Tujuan aku belajar adalah utk masa depan aku dan utk happykan my parents satu hari nnt.. insyaAllah..



Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

4 comments:

  1. wah ayu dpt dean list!!!
    tahniah..hope u'll more sucess in real life once u grad k!! =)

    ReplyDelete
  2. thanks !!..^^
    insyaAllah, ayu teruskan kejayaan ini demi mak ayh..yeah..>.<
    4 u jugak, good luck..
    u ada masa pnjg lg, so dean list menanti anda..^^

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^