Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Praktikal oh praktikum !! =,="

Lagi 2 bulan setengah aku dah nak praktikal. Kejap je dah nak habis study. Tapi yg aku pening, tempat praktikal la. Pihak UIL (pihak universiti ) dah pilihkan aku di sekian sekian tempat. Tapi gov la plak, xde pitis (duit) la aku mcmni -.0". Tempat praktikum yg pihak uil pilihkan utk aku mmg best, hebat ! Tapi tu je, elaun is important for me.. huhu . Aku harap ada lah company nak trima aku yg xseberapa nie.. huhu (ayat kesian nampak ) Actually aku nie ambik kos komunikasi , so korang leh la agak kan kat mana tempat praktikal aku kan.. hehe :))

p/s : Masalah tempat praktikal nie mmg merungsingkan aku.. Nak makan pun dah xlalu sbb hal ni mmg berkait rapat dgn masa depan aku.. emmmm

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

0 org cakap belakang (::

Post a Comment

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^