Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Buat ramai itu best !! \(^_^)/

Aku suke buat ramai, buat ramai nie mcm meramaikan orang la ( huru-hara kan suatu tempat tu ) huhu.. Nie aku buat ramai dgn junior-junior berjiran dgn aku.. Aku dah SS ( super senior ).. Diowg pggil aku kak ayu .. Ahaks ~ jOm tengok pic2 kami nie di Pasar Malam Canglun ( PMC) <--- budak uum gelarkan , ada segelintir student xfaham PMC tue apa kejadahnye.. hehe.. so k ^^ nie la antara pic2 yg sempat di snap ^^



( Di sekitar Cangloon , tepi jalan sempat lg berposing )




( muka sume dah berminyak, smpai ke mlm nie )




( Nie lah junior2 yg aku rapat, bakal2 cikgu nie )




( nie hantu pelam, hehe.. smpat posing di PMC )


 p/s : semester nie aku kaki merayap skit sbb dah final sem, nak jelajah satu kedah nie.. huhu ^^
Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

2 comments:

  1. seronok nye dpt jalan2 :) huuhu

    ReplyDelete
  2. yup, mmg seronok..
    tambah2 dgn kwn2 gurlz...hehe ^^

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^