Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

wHat happend fOr tOday =.="

21/02/2011
Hari nie banyak perkara jd kat ak klu korang2 nak thu..sume ada, happy, sedey, kusut, penat, dan mcm2 lg la, sume ada..@@ nak thu apa yg membuatkan ak rasa bermacam2 perasaan nie ?? :

........................................................................
Happy ^^
Esemen law comm ak telah di submit pada arinie.. pastu kelas xde plak tue, lg lah best kan.. satu tekanan, tangungan , tanggungjawab atau beban dah lepas satu .. walaupun ak tau, esemen law nie mmg memberi tekanan yg bsar kt aku, bukan ak je,tp satu kelas tekanan.. tp alhamdulillah, da setel.. tggl esemen group je..

.......................................................
Sedey & kusut @@!
kenapa ak sedey n kusut?? sbb ak dah gaduh dgn rumet ak dah msk 3ari... owg kata klu 3ari dah berdosa, btul ke?? tp klu ak tgur die wat bodoh je mcmana?? ak ke yg berdosa...ermmm xgaduh, tp ada slh fhm skit la kan.. xplh, arini ak mengalah, ak minx maaf ( sllu mmg ak ni kuat mngalah ) haih..uncomfortable ak dibuatnye dlm bilik nie... asal kami dua owg je, mesti diam.. 100% silent.. how yer..emm @@

.............................................................................
Penat & bagai lg...
Arini full klas ak, dari pg smpai mlm. dah la g kelas lmbt td, kunci jam kol 6.45am, bgn kol 7.30am... Masyalah, ak dah terlajak. Yela, terlalu penat sgt, smpai xterjaga. Ak terbangun pun sbb bunyik cengkerik kt uum nie.. selamat ak tggl dlm hutan , ada gak bintang nak kejut ak..:) ak penat bukan apa, sbb ak 2 3 ari tido lewat siapkan esemen law ak nie... xplh, final year, pecut je cik nur!! hehe...

.........................................................
Perkara2 pelik arini =.="
  1. manusia jahil mana tah msg ak, msg berbaur seks..yaks!!!! hampeh, sape la sebarkan no ak ni wei!!!
  2. junior ak kata, ada owg ambik selipar ak (pinjam kot) , pasni dia msti xpinjam dah, sbb?? slipar ak licin, dak tue cite..dak yg pinjam slipar ak td hampir tergelincir..huhu (daulat ak ni) ahaks ^^
  3. siapa kena denda?? sape marah sape nie?? ni pasal rumet ak la, curi dgr die ckp dlm tpon..huhu.. ak kena wat mcmni sbb ak nak tau, die maafkan ak?? apa slh ak?? tol tak ?? emmmm
p/s : menages ingt mak kt kmpung, ayaik..umo dah 23thn genap!, masih ingt mak kt kmpung psl hal remeh temeh nie...adeh @@ mood : rindu mr.kacak :((





Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

2 comments:

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^