Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

~ stOry mOry ckit ^^~

Assalammualaikum kengkawan sekalian :)

Arini ak nak story ckit ttg esemen ak...
esemen paper seminar teknologi komunikasi ak pd sem akhir nie..
Lect yg mengajar tue bukan lah pertama kali mngajar ak, ak dah ambik paper die dlm
4 paper termasuk paper seminar tek kom nie... lect die best, senior lect , lelaki yg kuat agamanye...^^
Sem nie ak ada 2 esemen dalam paper nie, dan kena wat 1 projek besar iaitu seminar teknologi komunikasi..
ak bukan ambik kos IT, tetapi KOmunikasi, so ada la skit2 ttg IT nie..
........................................................................................................................................

Yg ak nak story ckit nie ttg esemen ak, individu esemen. firstime mmg blur nak pilih tajuk, tp bila fikir
kebebasan dlm memilih tajuk yg kami suke, so dlm kepala ak IPAD ^^ why ak nak wat tjuk IPAD??
sbb ak tertarik pd teknologi ipad nie, canggih walaupun besar dr iphone, smart n cool ^^
Dan knp ak ske ipad nie sbb ipad di produk dr Apple, sume owg mesti
mengidamkan produk dr Apple kan??, ttp memandangkan harga
mahal, so just jd impian @ angan2 je la...^^

...........................................................................................................................................

p/s: Agak2 sape lah leh hadiahkan ak ipad nie kan, nak tggu keje?? alamat lmbt lg la.....:((






Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

0 org cakap belakang (::

Post a Comment

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^