Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Demam Hantu Kak limah....^^

Assalammualaikum ...\ (^_^) /

Alahai semalam demam blogging , arini demam hantu kak limah balik rumah lak?? hikhik ^^
Penangan cite hantu kak limah balik rumah nie mmg kuat benar kan. xkira tua, muda, dak kecik pun demam dgn hantu kak limah nie.. famous tol kak limah nie ye.hikhik ( i pun minat gile u )
Jalan cerita mmg best, ak tgk cite nie kat panggung
 (tgk bab2 xtakut aje..huhu )
takut tengok cite hantu sebenarnye ak nie
Nak kenal sape di kalangan ak nie yg demam hantu kak limah ?? ce cite ce cite..heeee...^^

Suspek 1 : Adik bOngsu Aku umo 9thn...^^
..................................
Mama : Kenapa nomey ( nickname die ) keluar masuk bilik mama nie...??
Nomey : Apa, owg nak ambik roti kelapa je..(tiru ayat Awie dlm cite HK)
(time nie mmg ak skt perut gile2, ketawa bgai nak rak )
............................................................


Suspek 2 : Pensyarah Ak..... ( identiti dirahsiakan )
......................................
Student kena promosi suatu produk utk dipasarkan, ada satu group nie nak promosikan produk keropok lekor kak limah utk dipasarkan disekitar Alor star , Kedah...lalu pensyarah pun berkata :
" Wow, keropok lekor kak limah, ce cite ce cite "
................................


Suspek 3 : Budak2 laki entah mana dtgnye (area cafe ak)
...................................
Asyik paksa-paksa ak komplain penjual wafer sbb penjual wafer kat cafe ak nie wat keje pakai main redah je ( wafer ak pesan tue masih mentah lg ).. pastu dak laki tue paksa ak kata " customer always right ". pehal dak nie kan. Ak terasa semak sgt sebab diowg duk wat ramai kt situ, ak pun berkata " sabar je la "

dak laki nie pun jwb lah dgn ktawa besar " yg sebenarnye, black metal xslh pak abu " =.="
sengal pe dak nie...-.-" tension tol ak...@@
 eiii, anak si mamat nie, asyik menembak je kejenye, ini yg wat ak tension nie...lol :)

..................................................................

p/s : dah berpuluh kali tengok cite Hantu Kak Limah Balik Rumah nie...bessssshh!!



Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

0 org cakap belakang (::

Post a Comment

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^