Permata Hati Ayah Bonda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
Saya dah jadi bini orang! Alhamdulillah sekejab je masa berlalu..Doakan kami bahagia till Jannah. Aminnn...
12/10/13

Demam blOgging @@

Aku demam blOgGing...@@
...................................................................
Serba sedikit  Aku belajar dari dunia blOgging nie...^^
antaranya ialah :

...............................................................................
  • dah tau apa maksud kelajuan trafik blog...^^
  • maksud blogwalking...jln2 blog org len.....^^
  • ttg contest, klu nak dpt kelajuan trafik blog..
  • kenal ramai kenalan, dah kawen pn ade...^^
  • dpt releasekan tension di waktu2 yg tegang..
...................................................................................
Dan paling penting, tgh tggu smpai follower yg ke 100...time tu baru leh tersenyum indah...
oleh itu sudi2 kan lah follow my blog yg xsbrapa sbb sy ada misi lepas mencecah 100 follower ..^^
Dan aku masih nak menimba ilmu blogging ini lg....^^ chaiyok2..

p/s : tido kol 5 pg sbb wat blog nie, belajar macamna nak lajukan trafik blog owh iye ke inie...thanks u all makes me happy...

Senyum Sokmo : Macam Domo ^^

6 comments:

  1. eh kalau blogger ke 100 dpt ape? :P
    Btw, sama macam kakkoii, demam blog jugak.. sehari x bukak blog, boleh demam jadinya

    ReplyDelete
  2. dapat apa?? tggu dan lihat je nnt k..
    mmg demam pun nie..
    esemen berlambark, tp msh ada masa dgn blog..
    boleh gak luangkan masa dgn bnda faedah..
    bukan ramai tau buat blog k..thanks follow me ^^

    ReplyDelete
  3. selamat berblogging!
    ape pun, dont take too serious, blog for fun and release tension! =D

    ReplyDelete
  4. mule2 blogging pn rase nk tambah follower je..skrg da malas. hehe
    yg penting org dtg komen dan kite pun komen org

    gud luck taw!

    ReplyDelete
  5. amira : yeke, erm.. might be xcited kot, but sy akan try sbaik mungkin..
    nak mskkan entry yg lbh bermanfaat n owg suke bca..
    insyaAllah ^^

    ReplyDelete

apa nak nak dikata tue^^
cakap bebaik ye, nnt mama kita marah..hehe
tQ a lot .. nice to be your friend^^